page banner image

Diëtiste in hart & ziel


In 2006 studeerde ik af als diëtiste en voedingsdeskundige. In 2010 werd ik zelfstandig diëtiste want voeding in al zijn aspecten, dat is mijn passie. Ik haal de meeste kracht en voldoening uit de contacten met mensen. Samen op zoek gaan naar een bewandelbare weg tussen gezondheid, leven en genieten.

Ik ben getrouwd met Dimitri Deckers en ben mama van Lisa (2011), Artuur (2011), Tuur (2013), Victor (2014).  Samen met onze dieren (hond, varkens, konijnen en kippen) vormen wij een bond gezinnetje, genesteld in de Netestraat te Arendonk.

Etende kinderen... 't is een verhaal op zich

4 kinderen met elk hun eigen karakter en eetstijl. Dit gegeven heeft me dan ook veel bijgebracht over het eetproces bij kinderen. Kind-ouderbegeleiding vind ik dan ook een zeer fijne en nuttige zijtak van mijn job. Wist je dat er voortaan 10-beurten worden terugbetaald. KLIK HIER voor meer info 

Normaal is al gek genoeg. Iedereen heeft een mening over voeding. Wat ook normaal is want jij bent expert van jouw lichaam en je eetgewoontes. Maar het grote aanbod aan informatie maakt ons vaak onzeker en zorgt ervoor dat we de weg kwijtraken. Ik help je graag op weg om terug orde de scheppen met de juiste informatie en tips en tricks.

Samen sterk. Een nieuwe voedingsgewoonte aanleren en behouden vergt moed en volharding. Samen zoeken naar jouw ideaal eet- en leefplan is dan ook iets wat ik het liefste doe. 

Voeding en sport vraagt extra aandacht
Als sportdiëtiste kan je bij mij terecht voor begeleiding en vragen over voeding gerelateerd aan sportprestatie

  • Welke voeding helpt je voor betere resultaten?
  • Hoe kan je spiermassa creëren zonder eiwitshakes of andere supplementen?
  • Hoe verminder je maagdarmklachten met voeding?
  • Wat kan je doen als voorbereiding op een wedstrijd?

Luister naar je lichaam 

Terug vetrouwen op je eigen lichaam. Terug leren luisteren naar wat je lichaam vraagt... Het klinkt te mooi op waar te zijn. Aan de hand van het Intuïtief eten traject gaan we met dit alles aan de slag. Er worden 10 principes behandeld die je  leren hoe je (terug) in contact kunt komen met je eigen innerlijke signalen zoals honger, verzadiging en voldoening en je voor altijd afscheid laat nemen van diëten.

Prikkelbare darmen

Alles geprobeerd en niets helpt? Heeft de darmspecialist je een FODMAP-arm dieet aanbevolen. Ik zet dit dieet praktisch om zodat je onmiddelijk een goede start kan maken met die moeilijk dieet. 

Kom gerust langs voor een gesprek. Een afspraak maken doe je heel eenvoudig via deze link.